Urval av tjänster som utförs för Brfer

Här kan ni läsa lite av de vanligare tjänsterna som vi utför för bostadsrättsföreningar

k

Trapphusmålning

Trapphuset och Entrén är husets mittpunkt, även kallat husets hjärta. Oavsett om fastigheten är ett hyreshus, bostadsrättshus eller företagsbyggnad – det första husets besökare möts av är entrén och trapphuset.

Vi erbjuder våra kunder kompletta helhetslösningar inom måleri.

1

Fönsterrenovering

Fönsterrenovering är något som alla borde se över med sitt fastighet. De kan spara mycket energi och se till så det blir mysigare i hemmet. Behöver ni hjälp med fönsterrenovering så hjälper vi er. Kontakta oss så tar vi fram en offert till er på vad de skulle kosta.

V

Fasadrenovering

Är er fastighet i behov av renovering så hjälper vi er gärna. Vi har utfört massvis med renoveringav av fastigheter och hoppas att vi kan få chansen att även göra er nöjda.

N

Invändig och utvändig målning

Behov av målning inne eller ute så hjälper vi er med detta. Kanske ni behöver måla om ett rum eller kanske måla om hela lägenheter? Vi ser till så ni får det som ni vill ha det. Välkomna att kontakta oss.

Gemom att erbjuda de bästa lösningarna.

Löser vi de svårate utmaningarna

Vi har alla de rätta verktygen, så Låt oss hjälpa er

Slutförda projekt

Nöjda kunder

Pågående projekt

Tömda burkar färg

Varför oss?

Pålitliga och ser till att allt blir regelrätt utfört

Vi är medlemmar i Både Måleriföretagen och har kollektivavtal med Målarna. Vi tar detta seriöst och är inget av de bluff företagen som finns där ute. Vill ni ha referenser på gamla utförda arbeten så kan ni få en lista som ni kan kontakta om detta.

Alltid minst 2 års garanti

Vi ser till så alla arbeten vi utför alltid har minst 2 års garanti. Vi kommer meddela om något inte går att utföra fackmannamässigt och kommer inte ta på oss den typen av arbete. 

Låt oss hjälpa er med era fastigheter

Skriv till oss!

Vi är bara en kontakt bort och när man frågar om en offert av oss så kostar det ingenting. Vi bokar möte eller ber er om information om vad som ska målas. 

Inga jobb är för små eller för stora 

 

Följ oss på

Södra Bulltoftavägen 17 ,

212 22 Malmö, Sverige

Sammarbetspartner