Fasadmålning Malmö

Fasadrenovering Malmö

 

Exklusivt Erbjudande just nu. 20% rabatt på fasadmålning och fasadrenovering gäller hela veckan, Vi reserverar oss för slutförsäljningar då det är endast 10 platser kvar. Boka er renovering innan vi är fullbokade. 

Söker ni fasadmålning Malmö eller fasadrenovering Malmö? Då har ni kommit rätt. Läs gärna vidare för mer information

Behov av renovering? Boka möte

Måla om - Fasadmålning Malmö

Varför ni ska anlita oss

Vi lämnar alltid 100% nöjdkundsgaranti på våra måleritjänster

Viktigast

Det som är det viktigaste inför någon fasadmålning är förberedelserna. Anledningen till detta är för att grunden bestämmer hur bra färgen som Därefter målas på kommer att greppa. Arbetsprocessen börjar tillsammans någon noggrann fasadtvätt. När fasaden är redigt rengjord eller nerknackad samt reparerad kommer den gamla färgen att tas dän så att ytan blir slät samt fin innan färgen målas på.

Välja färg

När man kommit så här långt är det dags för målandet av fasaden samt att välja någon färg till fasaden kan vara nog så svårt. När ni bestämmt er vilken färg ni önskar måla fasaden i ser vi till att resultatet blir vackert, noggrant samt professionellt.

Fasadmålning Malmö

Skicka anbudsförfrågan

Oavsett att ni känner er tvekande på hur ni skall måla att fasaden eller att ni helt enkelt inte orkar finns Partner Måleri bara ett telefonsamtal dän. Ni kan även skicka in någon anbudsförfrågan där ni fyller i de efterfrågade uppgifterna samt anger att din önskade tjänst är ”fasadmålning Malmö eller fasadrenovering Malmö”. Därefter återkommer vi så fort så möjligt till er tillsammans med information för vad allt skulle kosta.

Tidigare

Arbeten

Gillar  ni det ni ser och vill ha hjälp med fasadmålning Malmö så tveka inte kontakta oss 

Om ni gillar vad ni ser så

Fasadmålning Malmö

Var är det ni behöver hjälp med?

Var är det ni behöver hjälp med?

Följ oss på

Södra Bulltoftavägen 17 ,

212 22 Malmö, Sverige

Sammarbetspartner