Vi är en full service målerifirma

Fönsterrenovering Malmö

Söker ni hjälp med fönsterrenovering Malmö eller ett måleri i Malmö? Då har ni hittat rätt.

Varför behövs fönsterrenovering

 

Att ett fönster är skadat beror oftast på att vatten trängt in i trädet. Det kan i sin tur bero på dålig kittning, sprickor i färgen vid fogningen och bleck eller på dåligt underbehandling och felaktiga färger. För att fönstret ska återfå sin kvalitet måste dessa brister fixas.

Fönsterrenovering Malmö

Kontakta oss

1

Slipning och skrapning

Det är viktigt att få bort gammal färg fönsteret som ni vill renovera. Och underarbetet är en av de viktigaste arbetena när det kommer till renovering av fönster. Ett väl utfört underabete påverkar slutresultatet enormt. 

Känner ni er osäkra om era fönster behöver slipas och skrapas så kontakta oss så ser vi över dem.

k

Ommålning

Innan vi målar era fönster börjar vi med att låta allt trä i karm och båge torka ut. Därefter underbehandlas trädet korrekt, vi kittar om det och målar det med rätt sorts färg. När fönstret med bågar plockats bort monterar vi ett väderskydd över öppningen i karmen. Vid behov placerar vi även en värmefläkt i väderskyddet för att trädet i karmen ska få ännu bättre förutsättningar att torka. Det här gör så att vi utan problem kan renovera dina fönster även vintertid.

Vi erbjuder våra kunder kompletta helhetslösningar inom måleri.

0

Justering

När fönsterbågen eller fönsterkarmen har blivit skev och inte längre passar som hand i handske, räcker det inte med ommålning. Du kan behöva slipa det upptorkade träet – eller rent av hyvla av en bit för att passformen ska bli acceptabel igen.

Det är naturligtvis mycket irriterande att ha fönster som kärvar, men det är inte enda anledningen till att du ska undersöka orsaken och rätta till felaktigheterna. Om virket i fönsterbåge och karm har sprickbildningar suger träet åt sig fukt och sväller. Låter man detta fortsätta blir fönstret skevt och kan bli svårt om inte omöjligt att öppna och stänga.

Låt oss hjälpa er med er Renovering

Skriv till oss!

Vi är bara en kontakt bort och när man frågar om en offert av oss så kostar det ingenting. Vi bokar möte eller ber er om information om vad som ska målas. 

Inga jobb är för små eller för stora 

 

Följ oss på

Södra Bulltoftavägen 17 , 212 22 Malmö, Sverige

Sammarbetspartner