Vi är en full service målerifirma

Invändig målning Malmö

Söker ni hjälp med invändig målning Malmö eller ett måleri i Malmö? Då har ni hittat rätt.

info invändig målning

k

Idé Ni vill uppfylla?

Har ni en idé ni vill uppfylla? Vi är en lyhörd målerifirman såsom alltid strävar efter att uppfylla era idéer och önskemål. Drömmer ni om ett nytt kök? Alternativt möjligen ett ljust och modernt vardagsrum? Oavsett din idé stöder vi er att åstadkomma ett resultat med professionell finish. Ett ordentligt och grundläggande förarbete befinner sig såsom bekant a och o för ett enastående resultat.

1

Vanliga uppdrag!

I och med våra uppdrag vanligtvis utförs där personer bor Alternativt t.ex. i butiker så är det viktigt med kommunikation. En renovering ska inte vara mer besvärlig än vad den måste. Därför har vi såsom praxis att alltid hålla fräscht och snyggt vid invändig målning och andra uppdrag. I anknytning med vårt besök, så går vi igenom hurdan arbetet ska kunna göras så smidigt såsom möjligt. Vi går dessutom igenom frågor såsom val utav färg, tidsplan, miljö och arbetsmiljö, säkerhet och ROT-avdrag.

0

Vanliga utföranden!

När fönsterbågen eller fönsterkarmen har blivit skev och inte längre passar som hand i handske, räcker det inte med ommålning. Du kan behöva slipa det upptorkade träet – eller rent av hyvla av en bit för att passformen ska bli acceptabel igen.

 

Låt oss hjälpa er med er Renovering

Skriv till oss!

Vi är bara en kontakt bort och när man frågar om en offert av oss så kostar det ingenting. Vi bokar möte eller ber er om information om vad som ska målas. 

Inga jobb är för små eller för stora 

 

Följ oss på

Södra Bulltoftavägen 17 ,

212 22 Malmö, Sverige

Sammarbetspartner