Områden vi Målar

Här är en lista med områden vi arbetar på. 

Dessa områden är inte de ända vi arbetar på men det ger en överblick om de olika områden så ni vet om vi kan hjälpa er.

Malmö

Här ligger vårt huvudkontor och här utgår vi ifrån. Behöver in hjälp med fönsterrenovering eller målning av fasad eller dylikt är det bara att göra av sig till oss så hjälper vi er med det. 

Lund

Vi arbetar också i Lund och behöver ni hjälp med fönsterrenovering eller fasadmåling eller någon annan typ av renovering så hör av er så skickar vi er en gratis offert på måleri arbetet.

Lomma

I Lomma får vi endel arbeten där vi renoverar lägenheter och fastigheter. Skulle ni vara i behov av någon typ av renovering i Lomma så är ni välkomna att be om en kostnadsfri offert från oss.

Bjärred

Behöver ni hjälp med måleri i bjärred är det bara att höra av sig. Vi kommer ut till er på ett möte och bedömmer vad de skulle kosta för er att utföra er renovering.

Vellinge

Vi utför måleritjänster åt bostäder och fastigheter i Vellinge. Vi ser till så att ni trivs i era hem. Välkomna att kontakta oss för er renovering

Höllviken

Även husen i Höllviken ser vi till att få renoverade. Är det så att ni skulle vara i behov av renovering i höllviken så hör av er. Vi brukar även utföra fasadrenoveringar i höllviken samt fönsterrenovering. 

Trelleborg

Skulle ni i Trelleborg vara i behov av renovering så är det bara att höra av sig. Vi utför måleritjänster och måleriarbeten även där. Lägenhetsrenoveringar är det vanligaste vi gör i Trelleborg

Staffanstorp

Ett samhälle utanför Malmö där vi utför fönsterrenoveringar och fasadrenoveringar. Vi har även utfört endel lägenhetsrenoveringar i Staffanstorp så är ni oxå i behov så hjälper vi er gärna.

Landskrona

I landskrona har vi utfört en hel del fönsterrenoveringar och tar gärna på oss mer måleriarbeten i Landskrona. Behöver ni hjälp så tveka inte att höra av er.

Eslöv

Eslöv har vi genomfört en hel del lägenhetsrenovering och vi kommer fortsätta erbjuda bra renoveringar till er i Eslöv. Tveka inte höra av er för en gratis offert.

Svedala

Svedala har vi fått renovera endel hus och vi fortsätter gärna utföra dessa tjänster till er boende i Svedala. Är ni i behov så kontakta oss så hjälper vi er. 

Ljunghusen

Målerijänster i Ljunghusen brukar vi få göra en hel del under sommaren och vi vill gärna fortsätta renovera dessa fina hus som ligger runt om detta område

Skanör och Falsterbo

I Skanör och Falsterbo brukar vi få renovera hus. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska bli nöjda med sina renoveringar. I Skanör och Falsterbo har vi fått gå in och renovera fönster samt fasadrenovering. Är ni i behov så kontakta oss gärna. 

Följ oss på

Södra Bulltoftavägen 17 ,

212 22 Malmö, Sverige

Sammarbetspartner