Vi är en full service målerifirma

Måleritjänster och renoveringstjänster vi utför i malmö med omnejd

En lista över olika tjänster som vi utför.

Söker ni målare i Malmö eller ett måleri i Malmö? Då har ni hittat rätt.

Måleritjänster och renoveringstjänster

Oavsett om vi vill måla om ert vardagsrum eller en hylla så vet ni/vi alla hur det är. Kvalités färg och ordentliga redskap är ett måste när det är dags att göra det snyggt hemma! Dock är det ännu viktigare att behandla underlaget rätt innan målning påbörjas. Skrapning, tvätt, spackling (ifall det behövs, grundning och sedan 1 — 2 färdigstrykningar är A och O för att få ett snyggt slutresultat.

k

Målning

Söker du efter en målare i Malmö, Trelleborg eller Lund? Dax att sätta lite färg på tillvaron? Oavsett storleken på arbetet kan du anlita en duktig målare hos oss till bra pris!

Vi erbjuder våra kunder kompletta helhetslösningar inom måleri.

1

Tapetsering

Att utföra tapetsering eller måla om är ett enkelt sätt att fräscha upp hemmet. Här hittar du professionella målare som ger dig ett snyggt och långsiktigt hållbart resultat.

Vi erbjuder våra kunder kompletta helhetslösningar inom tapetsering för villor, lägenheter, bostadsrätter m.m.

V

Fönsterrenovering

När det gäller fönsterrenovering kan ni med förtroende vända er till oss. Vi renoverar alla typer av fönster – från äldre till nyare modeller. 

Vi börjar alltid med ett kundbesök där vi tillsammans med er går igenom fönstrens skick och behov av renovering. Samtidigt mäter vi fönstren för att kunna lämna en offert på renovera era fönster.

k

Industri Målning

Industrifastigheter med trä, stål, betong eller bergstomme fordrar kunnig hantering för att bli effektiva och miljövänliga arbetsplatser. Du får tillgång till hela vår erfarenhetsbank på jakt efter en lösning för era behov

N

Nybygg

Redan i projekteringsfasen är vår kompetens och erfarenhet en framgångsfaktor för byggnaden på lång sikt. Vi är auktoriserade för bland annat brandskyddande, mögelresistenta och smutsavvisande produkter.

q

Service

Förr eller senare måste era lokaler ses över. Partner Måleris samlade specialkompetenser står förstås till ditt förfogande. 

k

Fasadmålning

Vi erbjuder våra kunder en miljövänlig fasadtvätt. Regelbunden rengöring är ett enkelt och prisvärt sätt att undvika kostsamma fasadrenoveringar. .

N

Trapphusmålning

Ibland behöver man hjälp med att måla trappan eller trapphuset och det kan vara svårt att nå till de olika platserna. 

q

Våtrumsmålning

Måla om badrummet! Höj värdet på hemmet och gör en våtrumsmålning! Det är även ett effektivt sätt att förnya och fräscha upp badrummet eller annat våtutrymme. Däremot kan en våtrumsmålning få allvarliga konsekvenser om det inte utförs rätt. Och att ha ett väl utfört våtrumsskydd är otroligt viktigt för att förebygga vattenskador.

Låt oss hjälpa er med er Renovering

Skriv till oss!

Vi är bara en kontakt bort och när man frågar om en offert av oss så kostar det ingenting. Vi bokar möte eller ber er om information om vad som ska målas. 

Inga jobb är för små eller för stora 

 

Följ oss på

Södra Bulltoftavägen 17 ,

212 22 Malmö, Sverige

Sammarbetspartner