Fasadmålning och Renovering

Fasaden är husets ansikte utåt och spelar en avgörande roll för både estetiken och skyddet av din fastighet. Genom professionell fasadmålning och renovering kan du ge ditt hem ett nytt liv, öka dess värde och säkerställa långvarigt skydd mot väder och vind. Vi erbjuder expertis och kvalitet för att din fasad ska se fantastisk ut och hålla i många år framöver.

 

fasadrenovering malmö

Fasadmålning Vi erbjuder omfattande fasadmålningstjänster som inkluderar både ny och ommålning. Vi använder högkvalitativa, väderbeständiga färger som ger ett långvarigt och snyggt resultat. Vårt team hjälper dig att välja rätt färg och finish för att lyfta fram ditt hems unika karaktär.

Fasaderenovering Förutom målning erbjuder vi även komplett fasaderenovering. Vi tar hand om reparationer av sprickor, rengöring och förbehandling av ytor samt byte av skadade paneler eller puts. Vårt mål är att återställa fasadens ursprungliga skönhet och funktionalitet.

Specialbehandlingar För specifika behov som mögelsanering, vattenavvisande behandlingar och isolering erbjuder vi skräddarsydda lösningar. Vi ser till att din fasad inte bara ser bra ut, utan också är väl skyddad mot framtida skador.

Processen

Inspektion och Rådgivning Vår process börjar med en noggrann inspektion av fasaden. Vi identifierar eventuella skador och behov, och ger professionell rådgivning om de bästa åtgärderna för att uppnå ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat.

Förberedelse och Reparation En grundlig förberedelse är nyckeln till ett lyckat resultat. Vi rengör fasaden, reparerar skador och förbereder ytorna för målning eller annan behandling. Allt för att säkerställa att slutresultatet blir perfekt.

Målning och Efterkontroll Efter förberedelserna applicerar vi färgen med precision och noggrannhet. Vi avslutar med en noggrann efterkontroll för att säkerställa att arbetet uppfyller våra höga kvalitetsstandarder.

Fördelar med Fasadmålning och Renovering

Ökad Livslängd och Värde En väl underhållen fasad ökar både husets livslängd och dess marknadsvärde. Genom regelbundet underhåll och målning skyddar du din investering och förbättrar ditt hems utseende.

Förbättrad Energieffektivitet Genom att renovera och isolera fasaden kan du minska energiförluster och sänka dina uppvärmningskostnader. En väl isolerad fasad håller inne värmen och bidrar till ett mer energieffektivt hem.

Estetisk Förbättring Ny färg och renovering ger ditt hem ett fräscht och inbjudande utseende. Välj från en mängd olika färger och finishar för att skapa det utseende som bäst passar din stil och arkitektur.

Vårt hus ser ut som nytt! Vi är oerhört nöjda med den professionella fasadmålningen och det vänliga bemötandet.

Lars och Maria K.

FAQ

Hur ofta bör man måla om fasaden?
  • Det beror på färgtypen och väderförhållanden, men generellt rekommenderas att måla om fasaden var 7-10 år.

Vilka typer av fasader kan ni renovera?
  • Vi har erfarenhet av att renovera alla typer av fasader, inklusive trä, puts, tegel och metall.

Vad kostar fasadmålning och renovering?
  • Kostnaden varierar beroende på fasadens storlek och skick. Kontakta oss för en kostnadsfri inspektion och offert.

Kan ni hjälpa till med färgval och design?
  1. Absolut! Vi erbjuder professionell rådgivning för att hjälpa dig välja rätt färg och finish som lyfter fram ditt hems unika karaktär.

Vilka material och färger använder ni?
  1. Vi använder endast högkvalitativa, miljövänliga färger och material som är anpassade för det nordiska klimatet och ger ett hållbart resultat.