Måleritjänster

Inomhusmålning

Väggar och tak

Ge dina väggar och tak en förnyad look med vår expertis inom måleri och ytbehandling. Vi skapar rena, eleganta ytor som lyfter ditt hem och ger det en sofistikerad känsla.

Dörrar och fönster

Dörrar och fönster är mer än bara funktionella delar av ditt hem – de är också viktiga designinslag. Välj bland våra hållbara och stilrena alternativ för att rama in ditt liv med skandinavisk elegans.

Trapphus och gemensamma utrymmen

Trapphus och gemensamma utrymmen förtjänar lika mycket kärlek som resten av ditt hem. Vi förvandlar dessa områden till välkomnande och estetiskt tilltalande platser med vår noggranna design och utförande.

Dekorativ målning och tapetsering

Förvandla dina rum med vår dekorativa målning och tapetsering. Välj bland en mängd mönster och färger för att skapa unika uttryck som speglar din personlighet och stil.

Utvändig målning

Fasadmålning

Låt din fasad stråla med vår professionella fasadmålning. Vi erbjuder högkvalitativa färger och hållbara lösningar som ger ditt hus ett nytt, fräscht utseende och skyddar det mot väder och vind.

Staket och räcken

Skapa en inbjudande och säker omgivning med våra vackra staket och räcken. Välj bland olika stilar och material för att komplettera din trädgård och ge ditt hem en extra touch av elegans.

Fönster och dörrar

Ge dina fönster och dörrar en uppfräschning med våra stilrena och hållbara alternativ. Vi erbjuder en rad olika designmöjligheter som både förbättrar ditt hems estetik och funktionalitet.

Terrasser och verandor

Förvandla din utomhusmiljö med våra fantastiska terrasser och verandor. Skapa en avkopplande och stilfull plats för umgänge och njutning året runt, med hållbara material och vackra designlösningar.

Specialmålning

Kök och badrum (fuktresistent målning)

Förvandla ditt kök och badrum med vår fuktresistenta målning. Våra högkvalitativa färger skyddar ytorna mot fukt och mögel, samtidigt som de tillför en fräsch och elegant finish som håller länge.

Industrimålning

Säkra och förbättra din industriella miljö med vår professionella industrimålning. Vi erbjuder robusta och slitstarka färglösningar som tål tuffa förhållanden och ger dina anläggningar ett välskött utseende.

Brandskyddsmålning

Skydda ditt hem eller din verksamhet med vår brandskyddsmålning. Våra specialfärger ökar säkerheten genom att fördröja eldens spridning, samtidigt som de bibehåller en estetiskt tilltalande yta.

Golvmålning

Ge dina golv nytt liv med vår slitstarka och snygga golvmålning. Vi erbjuder ett brett utbud av färger och ytskikt som passar både bostäder och kommersiella utrymmen, och som tål dagligt slitage med stil.

Företagstjänster:

 • Kontor och kommersiella fastigheter
 • Restauranger och butiker
 • Skolor och offentliga byggnader
 • Fastighetsunderhåll

Rådgivning och färgval:

 • Färgscheman och designrådgivning
 • Provmålning
 • Miljövänliga och hållbara färgalternativ

Förberedelse och efterarbete:

 • Spackling och slipning
 • Mögel- och fuktsanering
 • Städning och bortforsling av material

FAQ

Hur lång tid tar det att måla om ett rum?
 • Tiden det tar att måla om ett rum beror på rummets storlek och förutsättningar, samt vilken typ av arbete som behövs (t.ex. spackling och slipning). Vanligtvis tar det 2-3 dagar att förbereda och måla ett standardrum på cirka 20 kvadratmeter.

Hur förbereder jag väggarna innan målning?
 • För att få bästa resultat bör väggarna vara rena, torra och släta. Ta bort eventuell gammal tapet, spackla och slipa ojämnheter, och tvätta väggarna för att avlägsna damm och smuts. Använd en primer för att säkerställa att färgen fäster ordentligt.

Hur ofta bör jag måla om mitt hus exteriört?
 • Generellt bör ett hus målas om var 5-10 år, beroende på klimatförhållanden och vilken typ av färg som används. Om du bor i ett område med hårt väder eller mycket sol kan det vara nödvändigt att måla om oftare för att skydda träet och bevara husets utseende.

Kan ni hjälpa till med färgval och designrådgivning?
 1. Absolut! Vi erbjuder rådgivning för att hjälpa dig välja rätt färger och design som passar ditt hem och din stil. Vi kan även ordna provmålning så att du kan se hur färgerna ser ut på plats innan du fattar ett slutgiltigt beslut.

Vad kostar det att måla om ett rum?
 1. Kostnaden för att måla om ett rum varierar beroende på rummets storlek, vilken typ av färg som används, och om några förberedande arbeten behövs (t.ex. spackling och slipning). För att ge en exakt offert kommer vi gärna ut och inspekterar rummet, diskuterar dina behov och ger en detaljerad kostnadsuppskattning. Vår målsättning är alltid att erbjuda konkurrenskraftiga priser och högsta kvalitet